Shopping Cart

Izrada kuhinja po mjeri omogućava veliki izbor materijala dekora i dodatne opreme što uz prilagodbu dimenzija prema potrebi kupca pruža potpunu slobodu u kreiranju Vaše idealne kuhinje. Pri izradi koristimo samo materijale i okove provjerenih i pouzdanih proizvođača što namještaju daje kvalitetu i trajnost.

Na sugestije i želje kupaca uz savjetovanje naših stručnih suradnika izrađuju se idejna rješenja prema kojima se nakon izmjere prostora pristupa izradi radioničkih nacrta i izradi projekata. Po proizvodnji, namještaj se od strane educiranih montera dostavlja i sklapa kod naručitelja.

FRONTE ZA KUHINJU

Kuhinjske fronte mogu biti ispunjene LACOBEL staklom, a direktnim printom na staklo omogućujemo Vam da kreirate vlastiti dizajn kuhinje. Prednost staklenih fronti je što olakšava čišćenje zahvaljujući glatkoj površini. Osim staklenih fronti, nudimo i fronte od iverala, medijapana i visokosjajnog acryla. Neka Vaša kuhinja bude onakva kakvu ste od uvijek željeli, pretvorite maštu u stvarnost i uživajte dok kuhate.

lacobel staklo

LACOBEL STAKLO

MEDIJAPAN

ACRYL

IVERAL

Ako imate pitanja ili želite saznati cijenu kreirane kuhinje po Vašoj želji i potrebi, pošaljite upit ili nas nazovite.

Lacobel staklo - uzorci:

Iveral uzorci:

ALUMINIJSKI PROFILI

Aluminijski profili omogućuju funkcionalno korištenje prostora sukladno željama i potrebama. MAMAS aluminijski profili Vam omogućuju da u potpunosti iskoristite i uredite unutarnji prostor kuhinjskih fronti bešumnim patentom. Aluminijske profile nudimo u više boja i oblika. Ispuna je 4mm (STAKLO ili PLEXI).

KUHINJE GALERIJA